GDPR-information

GDPR-information

GDPR-information

July Morning Records AB har tidigare skickat dig information rörande kommande kryssningar. Vi skulle vilja fortsätta att göra det och hoppas att du är intresserad av att fortsätta att ta emot denna information.

Mot bakgrund av den nya EU: s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR), som träder i kraft den 25 maj 2018, vill vi ge dig viss information om de uppgifter vi behandlar för att skicka information till dig.

July Morning Records AB respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar. De finns endast i fysisk apparatur på JMR kontor. Ej i Datormoln, även kallat molntjänster, molnet eller cloudtjänster.

De typer av data vi samlar in
Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, när du bokar kryssning. Uppgifterna vi samlar inkluderar ditt namn, postadress och e-postadress.

Hur använder vi data vi samlar in och lagrar
Vi använder de personuppgifter vi samlar in för att:
– Skicka dig nyhetsbrev och information om våra arrangemang.
Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part.
Endast JMR personal som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.

Lagring
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar. De finns endast i fysisk apparatur på JMR kontor. Ej i Datormoln, även kallat molntjänster, molnet eller cloudtjänster.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

Säkerhet
Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. Till exempel så använder vi inte Datormoln, även kallat molntjänster, molnet eller cloudtjänster. Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Dina val och rättigheter
Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan be oss att radera dina personuppgifter.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register. Avregistrering sker via vår länk längst ned i detta meddelande.

Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen, som är regulatorn för vår behandling av personuppgifter.

Avregistrera